Kassasystem för dig med butiker och webshop

Har du en webshop som inte är kopplad till ett kassasystem är det som gjort för ett lagerkaos, med Specter slipper du det! Vårt webbaserade kassasystem kan användas för en eller flera butiker och enkelt kopplas ihop med din e-handel.

Alltid rätt lagersaldon i din webshop och fysiska butiker

Med vårt kassasystem får du en lösning som i realtid synkar med er webshop, detta för att ni alltid skall ha rätt lagersaldon, på alla ställen. Slipp problem med att kunder beställer varor i din webshop som inte kan levereras eftersom en kund redan köpt dem i butiken.

Slipp huvudvärken med att manuellt uppdatera lagersaldon i webshoppen varje kväll. Med Specters kassasystem får du, din personal och dina kunder alltid aktuella lagersaldon i realtid, i alla säljkanaler. Kassasystemet kan enkelt kopplas ihop med marknadens populäraste e-handelsplattformar.

Butikskassa, kassasystem - Specter AB

Support & uppdatering

Fri support via telefon och e-post ingår. Uppdateringar är givetvis kostnadsfria och görs automatiskt.

Webbaserat och mobilt

Ingen installation krävs, har du internetuppkoppling så har du tillgång till ditt affärssystem vart du än är.

Vi sköter din backup

Kontinuerlig backup i säkert förvar. Fokusera på verksamheten och sov gott om natten.

Klart för omnikanal

Sälj enkelt i fysiska butiker, online, via säljare m.m. Specter blir ditt nav för alla affärshändelser.

Butikskassa - Sälj som du vill i webshop och fysisk butik - Specter AB

Underlätta för dina kunder med Click & Collect

Att låta dina kunder beställa produkter i din webshop och hämta ut dem i butiken, så kallad Click & Collect, blir busenkelt med Specters kassasystem integrerat med en webshop. Så fort produkten säljs i webshopen reserveras den i Specter.

När kunden kommer till butiken är det bara att plocka upp ordern i kassan och antingen ta betalt eller lämna ut den om kunden redan betalt online. Givetvis fungerar detta lika smidigt för butikskedjor, låt din kund välja vilken butik den vill hämta sin beställning i. Din webshop kan visa aktuella lagersaldon för alla butiker.

Smidig lagerhantering, även för butikskedjor

Har ni flera butiker, och kanske även centrallager, underlättar systemets omfattande multilagerstöd när varor skall flyttas mellan butikerna. Eftersom varorna placeras på ett transportlager mellan utleverans från den ena butiken till inleverans i nästa butik har ni alltid full kontroll på var varorna befinner sig.

Personalen i butikerna kan enkelt göra inleveranser. Behövs artikeletiketter, med t.ex. streckkod och pris, kan dessa skrivas ut direkt i samband med inleveransen. Artikelregistret är detsamma för alla butiker och kan administreras från vilken dator som helst. Vid behov kan olika prislistor användas per butik.

Var du än är kan du se aktuell försäljningsstatistik för varje butik, direkt i din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Få full koll på försäljningen även om du har ledigt.

Inköpshantering för lager, butiker och beställningsvaror

Ta kontrollen över dina inköp och sänk din lagerhållningskostnad, med rätt varulager vid rätt tidpunkt. Effektivisera varuflödet med funktioner för inköp av både lagervaror och beställningsvaror till dina fysiska butiker och lager för er e-handel.

Kundhistorik ger verktyg för merförsäljning

I Specter kan köphistorik från både webshop och fysiska butiker samlas på respektive kund, något som ger bra underlag för analyser av köpbeteende, riktade kampanjer eller t.ex. inbjudan för VIP-kvällen. Du kan enkelt koppla rabatter till dina kunder som automatiskt räknas av vid köp i butikerna. Med vår unika integration med Google Maps kan du enkelt se dina kunder på en karta och göra geografiskt riktade kundutskick.

Bokföring blir enklare än någonsin

Genom att butikskassan är en integrerad funktion i Specters affärssystem kan du effektivisera hela din verksamhet. Jobba smartare med försäljning, fakturering, leveranser, lager, inköp, kundtjänst och bokföring. Eftersom allt hänger ihop blir annars krångliga moment såsom att sammanställa bokföringen för flera butiker inga som helst problem, systemet skapar det mesta av bokföringen automatiskt.

Emma Landström - emmamalena.com - Specter AB
Emma Landström

emma & malena

Idag har vi sex fysiska butiker, webbutik samt återförsäljare och då är det viktigt att vi har koll på allting i ett system. Att jobba med Specter har effektiviserat vårt jobb betydligt. Vi kan nu lätt integrera butiker, e-handelslösning, ordrar och lagersaldo på ett smidigt sätt.

1060 kr per månad

Startavgift och eventuell hårdvara tillkommer. Detta är ett prisexempel som innehåller funktionerna: Butikskassa, Lagerhantering, Order/Faktura och Webshop-koppling.