Vilka är Jordklok?

Idén till jordklok kom till liv under 2007 och hemsidan startades året efter. Bakom företaget står två unga män med gediget miljöintresse och en stark vilja att bidra till ett mer rättvist och grönare, med andra ord ”jordklokt”, samhälle.

Jordklok.se vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett brett utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet. Vår vision är att hjälpa folk att ändra sina konsumtionsvanor och på så vis pressa andra företag att erbjuda miljövänliga och etiskt riktiga alternativ.

Jordklok.se är certifierad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade.

Jordklok använder E37 som webshopsleverantör och Unifaun som fraktsystem, allt integrerat med Specter affärssystem.www.jordklok.se/  

Lagertvål Aleppotvål Traditionell

Lagertvål Aleppotvål Traditionell

Lars Baric - jordklok.se - Specter AB
Lars Baric

JordKlok

Med Specters koppling till Unifaun har vår dagliga logistikhantering blivit betydligt smidigare. Eftersom fraktlappen skrivs ut direkt när man scannar plocksedeln kan man vara säker på att rätt etikett hamnar på rätt paket. Integrationen gör även att våra kunder nu själva kan välja utlämningsställe i kassan vilket har gjort det ännu smidigare att handla naturligt, ekologiskt och hållbart hos oss!