Hogsta Ridsport

Hogsta Ridsport är en ridsportbutik med försäljning i fysisk butik på Drottningholm och internet-handel i både Sverige och internationellt. Vår ambition är att erbjuda gedigen kompetens och marknadens bästa produkter för ridning, med inriktning på främst dressyr.

En grundläggande målsättning hos Hogsta Ridsport är att alltid satsa på god kvalitet och långsiktighet i varje detalj, vilket också avspeglas i de produkter och varumärken för häst och ryttare som du finner hos oss.http://www.hogstaridsport.se  

Hogsta_Ridsport Grimma

Lädergrimma med klinker

Hela verksamheten effektiviseras med Specter

Vi gick över till Specters affärssystem när vi tog beslutet att satsa på verksamheten fullt ut och behövde ett molnbaserat system, då vi är fler som arbetar i systemet och att allt behöver ske i realtid. Från 2015 till 2018 har vi flerdubblat vår omsättning, detta hade inte kunnat genomföras lika smidigt utan ett affärssystem.

Specter hjälper oss att hålla ihop hela verksamheten som består av fem resultatenheter; butiken, foderbutiken, e-handel inom Sverige, EU och internationellt. Integrationerna till t.ex. Klarna och Unifaun ger oss effektiv hantering som sparar mycket tid.

Då vi säljer till både ryttare och häst är vårt utbud av produkter är ganska komplicerat med mängder av val när det gäller t.ex. storlekar och färger. Specters variantstöd och dess mallar gör detta enkelt för oss att hantera. Vi får bra kontroll över lagret och våra inköp med hjälp av att systemet skapar inköpsförslag åt oss.

Att vi gör våra inleveranser via systemet gör det även enklare att stämma av leverantörsfakturorna. Med den smidighet som systemet bokför kassa, inköp och försäljning gör att tiden för bokföringen har kortats och förenklats avsevärt.

Eva - Hogsta Ridsport
Eva Perninge

Hogsta Ridsport

Specter hjälper oss att få effektiv hantering och bra kontroll över vårt lager, butiksförsäljning, e-handel och bokföring. Att det är molnbaserat och har smidiga integrationer till andra system förenklar verksamheten och sparar mycket tid för oss. Vi känner oss trygga att kunna växa vidare med Specter!