FiLLit - en av våra partner inom säljstöd

Kundklubben med allt du behöver

Med ett lojalitetstystem från FiLLit får du en alldeles egen kundklubb. En egen kundklubb som ger dig precis den kunskap du behöver om dina kunder – när, var och hur de handlar och hur de responderar på kampanjer. Vi ger dig de bästa förutsättningarna för att snabbt och enkelt komma i gång med din kundklubb. Det krävs ingen integration mot kassasystem eller annan infrastruktur. Det enda du behöver är ett eluttag och wi-fi. Vi sköter resten!

Mer än bara en systemleverantör

Vi på FiLLit strävar efter att vara mer än en systemleverantör! Som din samarbetspartner jobbar vi nära dig, hela vägen. Dina resultat är viktiga för oss och med vår samlade erfarenhet i ryggen har du de bästa förutsättningarna för att driva en framgångsrik kundklubb. Med mångårig erfarenhet av att arbeta med lojalitetsprogram för både mindre butiker och stora kedjor kan vi anpassa vår rådgivning efter just dina behov. Vi delar gärna med oss av tips och idéer under resans gång – och vi är aldrig mer än ett samtal bort!

Effektiva kampanjer & Händelsestyrd kommunikation

Via din kundklubb kan du kommunicera med dina medlemmar när du vill. SMS ger snabbast effekt och ca 90 procent läser sms-reklam inom 2 minuter, e-post kan användas mer frekvent. Individanpassade vykort kan skickas till dina allra bästa kunder. Samtliga kanaler öppnar för ökad försäljning.

Händelsestyrd kommunikation är en typ av marknadsföring som ger riktigt bra resultat! Den är automatisk och baserar sig på kundens köpbeteende och profil. Med en egen kundklubb får du tillgång till de viktigaste händelsestyrda kommunikationsprocesserna direkt från start. Med händelsestyrd kommunikation får du verkligen uppleva nytta med din kundklubb varje dag - utan att du själv behöver uppfinna kampanjer om och om igen.

De händelsestyrda kampanjerna du kan aktivera i din kundklubb är:

  • Välkommen till min kundklubb
  • Grattis på födelsedagen
  • Du har Bonus
  • Återvinna

Uppföljning och nyckeltal

Via din kundklubb kan du följa upp dina kampanjer snabbt och enkelt. Vilka kunder handlade? Gamla trogna eller nya? Hur ser åldersfördelningen ut och var kommer de ifrån? Uppföljning går även att göra per dag, per individ eller per målgrupp. Har jag lyckats ändra åldersprofilen på mina klubbmedlemmar? Hur har mina lördagar varit historiskt? Är jag på rätt väg? Svaren på frågorna hittar du lätt med dina verktyg.

FiLLit - En partner till Specter AB
Kontakta FiLLit direkt

FiLLit AB

+46 (0) 725 531 694

Stenunge allé 3

444 30

Stenungsund

www.fillit.se