Exakta Software - en av våra partner inom e-handel

Skräddarsydd, intelligent e-handel

Vi tror att lära känna kunden är det viktigaste. När vi vet hur ni vill ha det kan vi hjälpa er att sluta hela cirkeln. Som en komplett webbyrå kan vi leverera allt ifrån systemet till hur ni ska paketera och skicka era produkter till kund. Vi är inte bara en leverantör, vi är flera stycken. Om ni vill!

För att skapa kreativa och attraktiva produkter och tjänster krävs innovation och glädje. Vår affärsidé är att vara och förbli en fullservicebyrå åt våra kunder. Vi ska utveckla och sälja användarvänliga webbaserade system med kringliggande tjänster som reklam, layout och marknad. Vi skall vara kundens självklara förstahandsval för leverans av e-handelslösningar. Detta är vi genom att vi har all kompetens "in house" och användarvänliga webbaserade system. Vi ska också bidra till en utveckling av kundens verksamhet.

Vi på Exakta Software är inte bara en leverantör av färdiga system, utan vi arbetar även med webbutveckling. Unik webbutveckling menar vi med att ni bestämmer vad vi ska bygga. Sedan utefter era önskemål levererar vi ett färdigt system. Vi har flera års erfarenhet av webbutveckling och arbetar främst med HTML, PHP, jQuery, Javascript och CSS. Som databas använder vi oftast den mycket välkända MySQL-databasen. När produktionen är klar driftsätter vi den. Ni kan välja mellan att själva ta hand om det fortsatta underhållet eller att låta oss hjälpa er med det. Vi ger er som kund total valfrihet inom dessa områden.

Exakta Software - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din e-butik och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Exakta Software för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Exakta Software - partner till Specter AB
Kontakta Exakta Software direkt

Exakta Software AB

044 - 32 01 10

Bäckhagsvägen 11

481 33

Hässleholm

www.exaktasoftware.se