eValent - en av våra partner inom e-handel

Om eValent

eValent Group levererar tjänster och produkter för e-handel. Produkt- och tjänsteportföljen är marknadens bredaste och innefattar bland annat en egenutvecklad SAAS lösning för kunder som letar efter en responsiv och prisvärd standardlösning, från 195kr/mån. Kundanpassade e-handelslösningar på den internationella e-handelsplattformen Magento, eValent har certifierade utvecklare och är Silverpartner till Magento.

eValent Group arbetar med två e-handelssystem och levererar färdigpaketerad e-handel på både den egenbyggda hyrplattformen Nordisk e-handel samt den internationella OpenSource plattformen Magento. eValent Group är silverpartner till Magento. Kunderna består mestadels av små till medelstora företag i Skandinavien. Företaget har idag 35 anställda och blev utsett till DI Gasellföretag både 2013 och 2014. eValent Group har sitt huvudkontor i Malmö.

Vårt motto är:

"Våra produkter och tjänster - ett smörgårdsbord där du väljer de delar du behöver under hela din resa."

Vi på eValent har utformat våra produkter och tjänster för att täcka de olika utmaningar som de flesta e-handlare stöter på under sin resa. Som en mindre kund är det vanligt att du startar med en “allt i ett-lösning", för att därefter gå vidare till en mer kundanpassad lösning för din verksamhet. Som e-handlare kan du välja att gå tillsammans med oss genom alla faser av din verksamhets utveckling, och växa i lugn och ro utan att behöva våndas över systembyten.

eValent - en av våra partner inom e-handel

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Kontakta eValent för information om hur deras Specter-koppling fungerar för Nordisk E-handel och Magento.


Kontakta eValent direkt

eValent Group AB

040 – 692 50 00

Gustav Adolfs torg 4

211 39

Malmö

https://www.evalent.se/