Ekonomisystem för säljande företag

Minimera bokföringsarbetet genom smarta automatiseringar och integrationer, både vid bokföring i egen regi eller outsourcad redovisning.

Effektiv ekonomihantering

Fokus för Specters affärssystem är att stödja säljande företags kärnverksamhet att köpa in, sälja och leverera produkter, samtidigt som ekonomitransaktionerna skapas utan merarbete så långt det är möjligt.

Vårt affärssystem är ett riktigt affärssystem, inte ett påbyggt bokföringsprogram. Därför är det betydligt mer framtidssäkert då din verksamhet växer, funktionaliteten finns för att hantera stora dagliga ordervolymer.

Specter - webbaserat affärssystem för handel

Support & uppdatering

Fri support via chatt, telefon och e-post ingår. Uppdateringar är givetvis kostnadsfria och görs automatiskt.

Webbaserat och mobilt

Ingen installation krävs, har du internetuppkoppling så har du tillgång till ditt affärssystem vart du än är.

Vi sköter din backup

Kontinuerlig backup i säkert förvar. Fokusera på verksamheten och sov gott om natten.

Klart för omnikanal

Sälj enkelt i fysiska butiker, online, via säljare m.m. Specter blir ditt nav för alla affärshändelser.

Ekonomisystem - Få full kontroll på din försäljning, lagersaldo och inköp i realtid - Specter AB

Få koll på din ekonomi

Följ upp verksamheten på flera sätt, resultatenheter utifrån säljare, fysiska butiker, webshoppar, kundgrupper, artikelgrupper eller länder i redovisningen eller i flexibla standardrapporter utifrån affärshändelserna i realtid.

Ekonomifunktionerna i Specter är helt integrerade i affärssystemet, det dagliga arbetet i systemet genererar automatiskt bokföringstransaktioner i Specter. Detta ger ökad kontroll och tydlighet, förenklar avstämningar och sparar tid.

Även e-handlare kan spara tid och pengar

Vår hantering av betalningsflöden för e-handel är unik och sparar våra kunder massor av bokföringstimmar varje månad. Klarna och Svea är helt integrerade med Specter, normalt behöver ni bara jobba i vårt affärssystem, aktivering och avstämningar sker med automatik, inklusive bokföring av betalningsförmedlarnas kostnader.

Alla in- och utbetalningar kan hanteras elektroniskt via OCR-inläsning och LB-rutiner. Även inläsning av leverantörsfakturor som e-fakturor eller scanning sker elektroniskt, liksom att skicka kundfakturor.

Vår unika funktion Internationell Momshantering förenklar administrationen vid utlandsförsäljning, ett och samma Specter-system kan hantera momsregistrering för många länder med separata momsrapporter per land.

100% webbaserat affärssystem. Du kan arbeta på Mac, PC och surfplatta, var du vill och när du vill.

Riktigt affärssystem!

Till skillnad från rena bokföringsprogram separeras leverans och faktura, ger kontroll och minimerar felrisker. Arbetsbesparande, en knapptryckning utför ett stort antal moment i ett genom smart funktionalitet.

Inköpsordermatchning

En unik funktionalitet där inlevererade artiklar utifrån inköpsorder ligger till bas för registreringen av leverantörsfakturor. Glöm alla interna pappersflöden med följesedlar, utifrån inleveranserna av inköpsorder som registreras på lagret föreslås leverantörsfakturornas innehåll. Är allt rätt är det bara att godkänna, fakturan är registrerad, eventuella differenser kan enkelt bokas in på relevanta konton.

Lagervärdering enligt FIFO-metoden

Vårt affärssystem hanterar lagervärde via FIFO fullt ut, så att de inköpskostnader som bokförs verkligen är de som var vid inköpstillfället, inte ett genomsnittspris som avser många olika inköpstillfällen. Till exempel den butik som säljer de varor som köpts på förorder kommer att ha en bättre marginal än den systerbutik som köper varor under säsong. Inköpsvärdena följer internleveranserna fullt ut.

Market29 använder webbaserat affärssystem från Specter AB
Marcus Eliasson

Tell Me More

I och med att vår verksamhet består av flera olika delar och varumärken är ett webbaserat verktyg som Specter, som också klarar av integration med andra verktyg, viktigt för vår effektivitet och administration.

450 kr per månad och användare

Startavgift tillkommer, kontakta oss för offert. Detta är ett prisexempel som innehåller funktionerna: Order/Faktura, Lagerhantering, Inköp, Leverantörsfaktura/Utgifter och Bokföring.