DreamLogistics - en av våra partner inom lagersystem

DreamLogistics är ett 3PL-bolag som är inriktat mot e-handel.

Vår unika kombination där IT, e-handel och logistik-kunskap samspelar är ett vinnande koncept för våra kunder.

Vad är 3PL?
3PL är en förkortning av tredjepartslogistik vilket innebär att man lägger ut sitt lager till tredje part. Vi är precis en sådan part och vårt uppdrag är att ta hand om våra kunders lager och logistikflöde. På detta sätt får våra kunder ett effektivt logistikupplägg där vi tar hand om hela kedjan med godsmottagning, lagerhållning, plock & pack, samt transport till slutkonsument.

Varför 3PL?
Ni är experter på er verksamhet, vi på logistik.
Fraktavtal, emballage, personal och allt som behövs finns klart från dag ett. Detta i kombination med vår moderna logistikanläggning gör att vi kan leverera: rätt varor, till rätt kund på rätt dag. Att lägga ut sitt lager betyder inte att man inte har någon insyn. Det finns en integration till Specter där all information hämtas och lämnas. Ni kan även enkelt logga in på vår partnerportal för att se orderstatus, lagersaldon, statistik och all annan nyttig information.
Vårt mål är att ni ska kunna lägga all fokus på er verksamhet. Vi sköter logistiken.

Kostnader?
Vi har inga fasta kostnader eller månadsavgifter, dessutom är det helt gratis att komma igång. Bättre än så blir det inte. Våra kompetenta säljare kommer vägleda er genom hela processen från offert tills att produkterna finns i våra hyllor, redo för försäljning. Ingen verksamhet är den andra lik, därför tar vi fram en skräddarsydd offert baserat på era behov.

Dreamlogistics - partner till Specter AB
Kontakta DreamLogistics direkt

DreamLogistics AB

036 - 33 33 444

Box 223

55114

Jönköping

www.dreamlogistics.se