Dibs - en av våra partner inom betallösningar

Specter är officiell partner till DIBS Payment Services AB (DIBS)

DIBS är nordens ledande leverantör av betalningslösningar för e-handel med många års erfarenhet och kunskap. Vi ger dig tillgång till alla marknadens betalsätt. Oavsett om du föredrar internationella kort, lokala kort, internetbanker, fakturalösningar eller något annat. Vi utvecklar ständigt vårt erbjudande för att ta hand om dina behov.

På DIBS hanterar vi dagligen tusentals transaktioner för över 15 000 kunder. Vi certifieras årligen för att garantera dig hög säkerhet. Här kan du läsa mer om våra certifieringar och säkerhetslösningar. Vi är oberoende och samarbetar med de största bankerna och inlösarna i Europa. Det ger dig valfrihet som kund hos oss.

DIBS betaltjänst är kopplat till Specters affärssystem. Detta gör att du direkt genom affärssystemet bl a kan debitera transaktioner och läsa in rapporter för avstämning. De här funktionerna sparar tid och gör att du kan fokusera mer på din verksamhet.

Våra erbjudanden
DIBS Internet finns i Express, Start, Bas och Premium. Vilket du ska välja beror på storleken av ditt företag men också på vilka krav och behov du har för betalningar.

Klicka här för att läsa mer om DIBS olika paketlösningar

Öppettider (Kundservice):
Måndag - Fredag: 08:00 - 20:00,
Lördag - Söndag: 10:00 - 16:00

DIBS - partner till Specter AB

Kopplingen mellan Specter och Dibs

All hantering av betalningar via DIBS görs i Specter, inklusive inläsning av de enskilda utbetalningarna. Specter aktiverar DIBS-betalningarna vid utleverans, samt skapar en intern faktura för betalningen.

När DIBS betalar ut pengar till e- handlaren sätts fakturan automatiskt till betald i Specter. Avstämningen mellan de två systemen sker helt automatiskt. Alla intäkter och inbetalningar är härmed bokförda, och e-handlaren har kontroll på alla kortbetalningars status.

DIBS - partner till Specter AB
Kontakta Dibs direkt

DIBS Payment Services AB

08-527 525 00

Kungsgatan 32

111 35

Stockholm

www.dibs.se