Desenio - trendiga posters på nätet

På Desenio brinner vi för inredning och design! Vår affärsidé är enkel - trendig och snygg väggkonst ska vara för alla. Hos Desenio finner du ett brett utbud av posters och tillbehör i form av ramar, tavellister, klämmor och posterhängare - ofta inspirerat av den Skandinaviska stilen.

Vi utökar kontinuerligt vårt sortiment för att möta de senaste trenderna inom inredning och design. På desenio.se hittar du något för alla rum och stilar!

Satsning på posters gav rakettillväxt

Desenio startade 2010 och sålde först ljuddämpande tavlor. Det var när de tog in posters i sitt produktutbud 2014 som det verkligen tog fart. Omsättningen växte från ca. 5 miljoner 2014 till över 425 miljoner 2018. Företaget har gått med vinst genom alla år. Från att 2015 endast sålt på den nordiska marknaden levererar de nu till över 30 olika länder.

Effektiv systemplattform underlättar expansion

Desenio började använda Specters molnbaserade affärssystem redan 2012. Tack vare smidiga integrationer mellan Specter och Askås e-handelsplattform, Klarnas betallösning samt Bonvers tredjepartslogistik har Desenio en systemplattform som underlättat deras löpande lanseringar på nya marknader.

Desenio -

Kate Moss, "Life is a joke poster" : Craig Mc. Dean

Fredrik Palm på Desenio använder webbaserat affärssystem från Specter AB
Fredrik Palm

Desenio

Med Specters affärssystem i kombination med färdiga integrationer kan vi expandera snabbt och samtidigt vara lönsamma. Specter är även lyhörda för våra behov som förändras i takt med vår tillväxt.