DataVara - en av våra partner inom ekonomi

Crona Lön - ett av Sveriges mest sålda löneprogram

DataVara är specialister på lön och erbjuder flexibla lösningar som passar alla företag, från de med bara någon enskild anställd till de med många tusen lönebesked per månad.

Crona Lön har en enkel och effektiv registrering av löner och avdrag. Guider hjälper dig som är ovan att steg för steg genomföra registreringsarbetet, för dig som har erfarenhet finns funktioner som lönerevision, massgenerering och löneuppdrag.

”Vad gäller företagens lönearbete ställs det höga krav på att lagar och regelverk följs och att personalen får rätt lön, i rätt tid. Det är viktigt att känna sig trygg med att man alltid kan få hjälp om man kör fast i sitt lönearbete. Vi har många kunder som valt just Crona Lön för att vi har en bra personlig och kompetent support – Vi kan lön! ”

Läs mer på www.datavara.se.

Vilket löneprogram passar din verksamhet?

Vi på Specter samarbetar med DataVara som är experter på lön och löneprogram. DataVaras löneprogram Crona Lön finns i olika varianter. Crona Lön PPP passar mindre företag med få anställda, du betalar endast per lönebesked. Med Crona Lön och Crona Lön Mac kan du hantera obegränsat antal anställda. SIE-filer kan exporteras från Crona Lön och importeras i Specters bokföringsfunktion.


Kontakta DataVara direkt

DataVara AB

0322 - 67 07 00

Östra Ringgatan 18

441 31

Alingsås

www.datavara.se