Säljstöd med CRM och kundsegmentering

Ligg steget före dina konkurrenter med ett säljstödsverktyg som hjälper dig att skapa riktade erbjudanden och att vårda dina kunder och relationer. Klart för omnikanal, e-handel och butiker.

CRM-system för dig som vill sälja mer i alla kanaler

Specter CRM/Offert ger dig bästa möjliga förutsättningar för att sälja, och för att vårda dina kunder. Du får CRM-funktioner såsom avancerad kundsegmentering, Google Maps-integration, att-göra-listor, kalender och offertverktyg, sömlöst integrerat i affärssystemet.

Detta ger dig stor överblick: du ser hela kedjan från prospect, offerter, orders, kassaköp och leveranser till bokförd betalning. Du får ett verkligt kundvårdssystem, med hela kunden i fokus. Äntligen ett CRM-system som passar även för dig som driver e-handel och fysiska butiker.

Säljstöd med CRM och kundsegmentering

Kundsegmentering för merförsäljning

Specter CRM/Offert ger dig verktyg för att öka din lönsamheten i din marknadsföring. Du får möjlighet att enkelt skapa bättre kundunderlag för dina kampanjer. Riktade utskick till rätt målgrupp ger dig större chanser till merförsäljning.

Med vår avancerade kundsegmentering, baserat på t.ex. köphistorik, kan du enkelt söka och filtrera dina kunder för att kunna göra riktade utskick, till rätt målgrupp med rätt budskap.

OFFERTER OCH AFFÄRSMÖJLIGHETER

Gör dina offerter direkt i affärssystemet för att enklare följa upp dom och snabbt kunna skapa order enkelt när kunden beställer. Vårt CRM- och offertverktyg gör det enkelt för säljare och säljchefer att få överblick på offertstocken och affärsmöjligheter.

SE DINA KUNDER DIREKT PÅ GOOGLE MAPS

Google Maps är integrerat direkt i affärssystemet vilket ger dig en helikoptervy över kunder och prospects. Se snabbt se var dina kunder finns geografiskt, på kundkortet eller en fullskärmskarta.

Kundkartorna gör det mycket enkelt att göra geografiskt riktade utskick. Zooma in ett område på kartan och exportera kundernas e-postadresser. Det har aldrig varit enklare att göra geografiskt riktade marknadskampanjer.

Kundregister i mobilen

Vår CRM/Offert-funktion är mycket användbar i kombination med vår mobil-app, Specter Mobile. Du får kundregister med Google Maps karta i din smartphone eller surfplatta, så att du kan hitta hem till kunden. Sedan kan du lägga ordern direkt i mobilen.

Specter CRM - Klart för omnikanal, e-handel och butiker

Även e-handlare och butiker kan sälja mer med ett CRM-system!

Sälj via webbshop, butiker, säljare och återförsäljare. Alla kunder och deras köphistorik sparas i Specter oavsett försäljningskanal. Det blir din guldgruva för målgruppsanpassad marknadsföring.

Pris CRM/Offert

Startavgift: 495:-
Månadsavgift: 90:- per användare

Se vår pristabell
  • Skapa enkelt offert utifrån artikelregistret, eller offerera dina produkter i fritext, med belopp
  • Skicka offert via e-post direkt från systemet, se exakt om och när kunden har öppnat offerten
  • Kund kan beställa från offert direkt från offertmailet, offertstatus ändras i affärssystemet
  • Skapa order från en offert med en knapptryckning, orderbekräftelsen kan mailas direkt
  • Integration med Google Maps, se dina kunder på karta direkt i affärssystemet
  • Exportera e-postadresser eller adressetiketter baserat på de kunder du ser på kundkartan
  • Skapa Aktiviteter och Händelser per kund eller systemanvändare
  • Se Aktiviteter och Händelser på din personliga att-göra-lista