Carismar - en av våra partner inom e-handel

Kompromisslös e-handel

I en snabbrörlig branch fylld av buzz-words och nya teorier om allt kan det vara skönt att ha en partner som prövat det mesta. Vi är den partnern. I över tio år har vi levererat e-handelslösningar med fokus på tillväxt. Detta tack vare ett passionerat team som alltid är engagerade i kundens affär.

Vår e-handelsplattform innehåller unika funktioner för trafiktillväxt, sökmotoroptimering, konvertering och koppling till sociala medier. Kontakta oss eller kom förbi på en kaffe så berättar vi mer!

Under åren har vi fått en hel del fina priser. Vi har varit Gasell så väl som Tech fast 50. Vi har även vunnit Internetworlds pris “bäst sökmotoroptimerade e-handelsplattform”. Vi lägger stor vikt vid att alltid ligga i framkant och vara pionjärer inom e-handelsbranschen.

Carismar - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Carismar för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Carismar - partner till Specter AB
Kontakta Carismar direkt

Carismar

08-522 922 61

Ölandsgatan 42, 5 tr

116 63

Stockholm

www.carismar.com