Om CAIA Cosmetics

CAIA är ett svenskt makeup-varumärke grundat av Bianca Ingrosso, Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Matsch.

I november 2018 lanserade CAIA sina första produkter. Nästan 20 000 besökare stormade in i webbshopen. Inom några timmar hade flera av produkterna sålt helt slut och tusentals order registrerats. Succén var ett faktum. Sedan dess har CAIA gjort nya produktlanseringar och börjat sälja på nya marknader.

En självklar del av konceptet är att arbeta målmedvetet med sociala medier för att inspirera kunderna med kreativt och lärorikt innehåll. CAIA’s produkter är cruelty free och går endast att köpa på caiacosmetics.com.

Rustade för fortsatt tillväxt

CAIA tog tidigt beslutet att välja systemlösningar som skulle klara av höga säljtoppar, snabb tillväxt och försäljning i flera länder. Med Askås e-handelsplattform, betallösningar och tredjepartslager som är väl integrerade med Specters affärssystem har CAIA ett tryggt stöd inför framtidens fortsatta expansionsplaner.

BIBBZ SIGNATURE EYE PALETTE

Mikael Snabb - CAIA
Mikael Snabb

CAIA Cosmetics

Vi sålde över 100.000 produkter under de första tio månaderna. Våra systempartners har stöttat oss till fullo för att få effektiva processer, vilket känns väldigt tryggt inför framtiden. Vi kan varmt rekommendera Specter och deras molnbaserade affärssystem.