C4Media - en av våra partner inom e-handel

Vi tillhandahåller Sveriges kanske bästa e-butik till Sveriges kanske lägsta priser.

C4media.se har funnits i snart tre och har levererat 100-tals e-butiker. Vi erbjuder dig ett flertal tjänster och helhetslösningar för att effektivisera och förenkla er etablering på Internet. Vi ger dig till exempel en e-butik till en fast engångskostnad.

Komplett e-butik med alla funktioner som behövs

I vårt butikssystem får du en komplett lösning som förutom basfunktionerna innehåller avancerade funktioner för en effektivt orderhantering. Designen som ingår är speciellt utformad för att förenkla och attrahera till köp. Den är byggd med fokus på tydlig produktexponering och en enkel, logiskt navigering. Vi som återförsäljare till ett av Sveriges bästa webbhotell erbjuder en webbhotellsplats med hela 500mb utrymme, obegränsat med e-postadresser, statistik, obegränsat antal underdomäner, m.m. Kort sagt, hos oss får du allt du behöver för att bedriva en seriös verksamhet på internet.

Vårt e-butikssystem är integrerat med Specters affärssystem.

C4Media - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta C4Media för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

C4media - partner till Specter AB
Kontakta C4Media direkt

C4webbutveckling AB

044-320110

Krinova Science Park

29139

Kristianstad

www.c4media.se