Bambora - en av våra partner inom betallösningar

Betallösningar för den smarta butiken

Bambora är en av Nordens största aktörer inom kortinlösen och erbjuder en rad betallösningar och tillbehör för den smarta butiken. Vår drivkraft är att förenkla vardagen för små och medelstora företag. För oss handlar det om alla företagare, oavsett försäljningskanal. Det vill säga allt från startups med försäljning online eller mobilt till butiken på hörnet som funnits i tre månader eller 30 år.

BAMBORA ONE - kortterminal och inlösenavtal
Kom igång direkt med kortbetalningar i din butik. Med Bambora One får du en leverantör, ett avtal med snabb och enkel beställning online. Alltid med en snabb leveranstid. Så du kan fokusera på nästa steg i din verksamhet.

BAMBORA DEVICE - kortterminal
Säkra och enkla kortterminaler med hög driftsäkerhet. Passar dig som redan har ett kortinlösenavtal och behöver en ny kortterminal till din butik.

BAMBORA ACCEPTANCE - inlösenavtal
Med ett inlösenavtal får du snabba och säkra utbetalningar till ditt företagskonto. Du kan antingen behålla din befintliga terminal eller komplettera med en ny terminal från Bambora.

www.bambora.se

Bambora - partner till Specter AB

Kortterminal för Specter Butikskassa

Kom igång snabbt med kortbetalningar i din fysiska butik. I samarbete med Bambora kan vi erbjuda hyrlösning för kortterminaler att koppla till Specters kassasystem.

En kassakopplad kortterminal sparar tid för både kunden och butikspersonalen, som slipper mata in beloppet manuellt på kortterminalen. Det minskar även för felslag och att fel belopp dras på kortet. Kunden slipper två kvitton, all information finns samlat på kassakvittot.

Kontakta oss på Specter för offert, information och beställning.