Attigo - en av våra partner inom e-handel

Attigo – E-handel gjort på rätt sätt

Attigos målsättning är att leverera e-handelslösningar av världsklass som passar både små och stora företag. För att kunna anpassa vårt utbud har vi valt att jobba både med WooCommerce/Wordpress och Magento.

På Attigo förstår vi att olika företag har olika förutsättningar och kunskaper kring e-handel. Därför är vi väldigt flexibla och erbjuder just den lösningen som passar ditt företag bäst.

Vårt fokus ligger alltid på att öka din försäljning online och att göra det så enkelt som möjligt för dig - så att du kan fortsätta fokusera på det du gör bäst.

Vi vill att du ska känna dig 100% trygg i ditt val av Attigo och erbjuder därför en 100% nöjd-kund-garanti, ett branschunikt koncept som bygger på milstolpsavstämningar där du som kund alltid har möjlighet att avbryta projektet utan att bli fakturerad för utfört arbete. På så sätt kan du alltid vara säker på att du endast betalar för levererad kvalitet!

Attigo - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Attigo för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Attigo - partner till Specter AB
Kontakta Attigo direkt

Attigo. AB

08-446 86 000

Artillerigatan 6

114 51

Stockholm

www.attigo.se