Vilka är Americana?

Med rötterna i både USA och Sverige, erbjuder Americana Classic Vintage de mest autentiska bitarna av "amerikansk inredning" och med fokus på återanvändning. Med ett öga för att uppfinna trender och en djup kunskap om amerikanska klassiker har de lyckats förena dessa två. Känslan av produkterna är rostiga, men sällsynta, grova men skarpa och slitna till perfektion. Americana är det givna valet för den dynamiska, säkra och individualistiska konsumenten som är säker nog för att bekräfta hens personlighet och vägrar att ge efter för den fantasilösa vardagen.

Detta är Americana Classic Vintage:

ORIGINAL - Americana erbjuder ett arv av kvalitetsprodukter, som med tiden har vuxit till klassiska objekt. Americana erbjuder en sällsynt chans att få tag i ett verkligt original.

ÅTERANVÄNDNING - Genom att kombinera klassiska amerikanska produkter i ett nytt oväntat sätt skapar Americana en extra känsla av individuella stilar.

HÅLLBARHET - Genom att se stoltheten i en autentisk, återvunnen produkt, som redan visat sig vara av högsta hantverk, har Americana återuppfunnit äkta klassiker till en smart affär, vilket är bra för människor, deras plånböcker och planeten.http://americanaclassicvintage.com  

Original "Baseball" i läder

Americana använder webbaserat affärssystem från Specter AB
Sven Holdar

Americana

Specters system tillåter oss att växa. Från att till en början bara använda kassa- och bokföringsfunktionerna till en bredare verksamhet.