Alla förtjänar att sova gott om natten

Alva är ett svenskt varumärke som erbjuder ekologiska sängkläder av bästa kvalitet, skapade med omtanke om både människa och miljö. Sängkläderna har designats i Sverige och tillverkas hållbart i Indien av 100% ekologisk bomull som är Fairtrade- och GOTS-certifierad.

Alva samarbetar med Chetna Organic, ett kooperativ av småskaliga bomullsodlare i Indien. Bönderna odlar ekologiskt utan kemiska bekämpningsmedel och får rättvist betalt för sin skörd, samt social trygghet. För att säkerställa hållbarhet genom hela kedjan är fabriken i Indien som syr Alvas sortiment GOTS-certifierad samt erbjuder bra villkor för de anställda.

Bakom varumärket Alva står en grupp bestående av vänner och familj som tidigare bland annat har grundat internetsuccén Let’s deal.

Fairtrade, ekologiskt och av högsta kvalitet – sov gott i sängkläder från Alva

ALVA Linen - Vidd

Påslakanset "Vidd - Pink Terracotta" - ALVA

Alexander Hars - Alva Linen - Specter AB
Alexander Hars

ALVA

Specters affärssystem var det självklara valet då det fanns färdiga integrationer till Askås e-handelslösning och logistikplattformen Ongoing. Dessutom är det ett prisvärt alternativ när du startar igång. Specter har hjälpt oss att få bra koll på våra inköp och stenkoll på lagersaldon. Vi kan dessutom leverera rapporter till bokföringsbyrån utan merjobb för oss.