Sömlös koppling med din 3PL-leverantör

Med integration mellan ditt affärssystem och ett tredjepartslager blir leveranser, lager och inventering någon annans huvudbry. Du kan fokusera på att sälja!

3PL-kopplingar till vårt affärssystem

Genom att koppla samman Specters webbaserade affärssystem med ett 3PL-lagersystem skapas ett sömlöst flöde. Dina orders skickas från Specter till ditt tredjepartslagers system, där de hanterar all lagerhantering med en automatisk återrapportering in i Specter.

Allt för att du skall få tid över till annat än att plocka, packa, inventera m.m. och istället lägga tid på det som är viktigt för just er verksamhet.

Webshop-koppling Specter

flera 3pl-kopplingar

Specter samarbetar kring integrationer med flera olika leverantörer av 3PL-tjänster och system. Vi presenterar här några av våra partners. Kontakta oss gärna för en dialog kring hur era behov av tredjepartslogistik ser ut.

Ongoing Warehouse

Ongoing Warehouse levererar ett webbaserat lagersystem (WMS) för logistikintensiva företag. Ongoing WMS används av över 200 tredjepartslager i över 20 länder. Genom att koppla ihop Specters affärssystem med Ongoing WMS kan du välja mellan ett stort antal logistikföretag, och få ditt tredjepartslager sömlöst ihopkopplat med din verksamhet. Ongoing WMS kan även användas för ditt eget lager.

Dream Logistics

Dream Logistics är ett tredjepartslogistiks-företag (3PL) med inriktning mot e-handel. Genom Dream Logistics integration med Specter kan ni enkelt effektivisera er verksamhet och på sätt öka försäljningen. Ni vinner helt enkelt tid, tid som kan användas till annat. Inga kunder är för små eller stora för att kunna använda Dream Logistics tjänster.

Bonver Logistics

Bonver Logistics har unika systemlösningar och är specialiserade på kundanpassad logistik med en hög servicenivå och flexibilitet. Bonver erbjuder snabba och säkra distributions- och servicetjänster, för ett brett produktregister, med leverans till hela världen. Med en integration till ditt Specter-system uppstår en optimal helhetslösning.

100% webbaserat affärssystem. Du kan arbeta på Mac, PC och surfplatta, var du vill och när du vill.

Effektiv e-handel med ett affärssystem och tredjepartslogistik

Med vårt affärssystem som nav kan du sälja hur du vill och låta proffs sköta ditt lager.

Pris 3PL-kopplingar

Startavgift: Enligt offert
Månadsavgift: Enligt offert

Kontakta oss för offert gällande integration med ditt tredjepartslager.

Se vår pristabell
  • Kontakta oss för mer information om de olika 3PL-kopplingar vi erbjuder.
  • Kopplingarna kan skilja sig åt i funktionalitet.