Unifaun - en av våra partner inom fraktsystem

Spara tid med koppling mellan ditt affärsystem och Unifaun/Pacsoft!

Unifaun är en av de främsta experterna i Norden på att leverera IT-lösningar för informationslogistik som underlättar hanteringen av brev, paket och gods för e-handlare. Unifaun har idag färdiga integrationer mellan sitt TA-system, Unifaun Online och de främsta leverantörerna av affärssystem och e-handelsplattformar.

Unifaun startades 1996 och har ca 35 medarbetare, en stabil finansiell ställning och en fastslagen plan för bolagets utveckling i Norden de kommande åren. Över 50 000 företag använder Unifauns onlinelösningar dagligen. Med ett flöde på över 300 000 sändningar per dygn genom centrala systemen och en tillgänglighet över 99,98 procent, är Unifaun en av de viktigaste relationerna transportörer och transportköpare har. Under mer än femton år har Unifaun samarbetat med de största och ledande transportörerna på den nordiska marknaden, och idag finns det stöd för ett stort antal transportörer i Norden i Unifauns system.

Unifaun är en helhetsleverantör vilket innefattar egen utveckling av systemen, konsultation, drift, underhåll samt support. Kunderna får en friktionsfri och lönsam relation mellan avsändare, transportör och mottagare. Unifauns vision är en värld där hantering av transporter inte är ett hinder för kundernas affärer.

Unifauns huvudkontor ligger i Göteborg och försäljningskontor finns i Norrköping, Malmö och Stockholm. För Unifauns verksamhet i Finland och Danmark ansvarar våra dotterbolag Unifaun Oy och Unifaun ApS.

Unifaun - partner till Specter AB

Koppla Unifaun till ditt Specter

Automatisera din frakthantering med vår koppling till Unifaun Online (Schenker, DHL, DSV m.fl) och Pacsoft Online (Posten). Vid utleverans i Specter Business Management skickas fraktinformation direkt till Unifaun/Pacsoft Online.

Unifaun - partner till Specter AB
Kontakta Unifaun direkt

Unifaun AB

+46 (0)31-725 35 00

Skeppsbron 5-6

411 21

Göteborg

www.unifaun.com