Starweb - en av våra partner inom e-handel

Framtidens e-handel!

Sedan år 2000 har vi fått nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa.

Idag har vi över 800 nöjda kunder bl.a. Arla, TUI fly, SverigesRadio, OCAY!, Stureplanskliniken, Lilla spöket Laban och Strands. Oavsett bransch eller storlek är du välkommen. Hos oss får alla en responsiv webbutik med dra-och-släpp gränssnitt som standard, utan start och transaktionskostnader.

Det är inte antalet funktioner som ökar försäljningen, det är rätt funktioner. Detta har vi tagit fasta på och valt de vassaste verktygen för att just din e-handel ska bli framgångsrik. En komplex butik som du hanterar med enkelhet.

Dessutom har vi valt att inte snåla på supporten. Vi hjälper dig med ändringar, importer, sökmotoroptimering eller vad du kan tänkas behöva hjälp med, på det sätt som passar dig bäst - chatt, telefon eller mejl.

Hör av dig så hjälper vi dig igång!

Starweb - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. För att koppla ihop Starweb och Specter behövs en integrationstjänst från Sharespine. Kontakta Starweb och Sharespine för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Starweb - partner till Specter AB
Kontakta Starweb direkt

Starweb Ehandelslogik AB

040 - 602 09 00

Fosievägen 6

214 31

Malmö

www.starweb.se