SiteDirect - en av våra partner inom e-handel

Webb- och e-handelslösningar som öppnar dörren för tillväxt

SiteDirect grundades 2000 och är en av Sveriges ledande leverantörer av professionella e-handelslösningar. Vi jobbar långsiktigt med våra kunder med målet att hjälpa dem att skapa framgångsrik och lönsam e-handel. Vår styrka är en kombination av e-handelskompetens och djup kunskap om tekniska lösningar.

Vi har haft en stark tillväxt de senaste åren och är idag ca 35 medarbetare på huvudkontoret i centrala Växjö. SiteDirect är utnämnt till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag (Technology Fast 50) av Deloitte och fyra år i rad till Gasellföretag av Dagens Industri (2010, 2011, 2012 och 2013).

Sedan juni 2015 ägs företaget av Ninetech Partner AB.

Den egenutvecklade plattformen SiteDirect® innehåller ett stort antal moduler som kan kompletteras med anpassningar för att tillgodose kundernas specifika behov. Lösningarna riktar sig till både den svenska och den globala marknaden.

SiteDirects E-handelsplattform kan integreras och konfigureras utifrån varje e-handlares behov till Specters webbaserade affärssystem.

SiteDirect - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta SiteDirect för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Sitedirect - partner till Specter AB
Kontakta SiteDirect direkt

SiteDirect AB

0470 - 59 00 00

Västra Esplanaden 5

352 31

Växjö

www.sitedirect.se