Jobba med oss?

Specter söker dig som vill jobba med Framtidens affärssystem redan idag

Jobba hos oss - Specter AB

Är du den vi söker?

Vi på Specter är alltid intresserade av att komma i kontakt med talangfulla och entusiastiska individer. Passion och god förståelse för webben är en given egenskap. Du trivs i en kreativ och framåttänkade arbetsmiljö. Om detta låter tilltalande, tveka inte att kontakta oss.

Specter AB är Sveriges ledande leverantör av webbaserade affärssystem till säljande företag, med starka integrationer till webbshopsplattformar, logistiklösningar och betallösningar. Tillsammans med våra partners levererar vi multikanallösningar som ger ett företags samtliga webbshoppar, fysiska butiker och säljare tillgång till samma information samtidigt. Med våra lösningar kan våra kunder arbeta effektivt och med enkel överblick.

Vi växer snabbt och har nu drygt 1500 företag som kunder, vi har utsetts till Gasellföretag flera år i rad och är därmed ett lönsamt, stabilt snabbväxande företag. Vi är för närvarande ett trettiotal engagerade medarbetare och söker fler trevliga kollegor.

 

Hör av dig!

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kunniga och engagerade personer. Skicka in ditt CV till Lennart Samsson och berätta om vad du är intresserad av att arbeta med.

Lediga tjänster

Typ av tjänst:
Kundtjänstmedarbetare

Sista ansökningsdag:
löpande urval

Kontaktperson:
Linda Hansson – Kundchef
0304 – 64 94 04
Mail för ansökan

Kundtjänstmedarbetare med IT-bakgrund

Som kundtjänstmedarbetare på Specters kontor i Skärhamn kommer du att arbeta tillsammans med kunniga och drivna kollegor som ger kundstöd och support på vårt egenutvecklade webbaserade affärssystem Specter Business Management. Eftersom det är ett affärssystem som täcker in de flesta delar av ett företags verksamhet innefattar det väldigt stor variation av frågeställningar.

Klicka här för att läsa hela annonsen