Jetshop - en av våra partner inom e-handel

E-handel i ständig utveckling

Oavsett om du tänker stort eller litet. Om du vill testa den kommersiella bärkraften i en hobby du brinner för eller driver en etablerad butikskedja som ska ta det digitala steget. Vill du starta en e-handel, har Jetshop den stabila plattformen du behöver för att komma igång snabbt och resurserna för att du ska kunna utvecklas minst lika fort.

På Jetshop skapar vi förutsättningar för framgångsrika webbshopar i alla branscher och i alla storlekar. Vi ger dig tekniken, de grundläggande funktionerna och hjälper dig med avtalen som krävs för att börja.

Tre färdiga lösningar, vilken passar din e-handel?

Frågar du oss är det hur enkelt som helst att starta sin egen webbshop. Med en gemensam, lättanvänd och utvecklingsbar plattform som grund har vi byggt fyra startklara e-handelslösningar. En för varje behov. Alla färdiga att utvecklas med dina idéer och vår kunskap.

Jetshop - partner till Specter AB

Effektivisera din e-handel och spar massor av tid

Med en koppling mellan din webbshop och Specters affärssystem och kassasystem kan du synka kunddata, orderdata, artikeldata och lagersaldon mellan systemen. Synkningen sker normalt automatiskt och i realtid, kontakta Jetshop för information om hur deras Specter-koppling fungerar.

Jetshop - partner till Specter AB
Kontakta Jetshop direkt

Jetshop AB

+46 (0)31-788 41 00

Billdalsvägen 2

436 55

Hovås

www.jetshop.se