Webbaserat affärssystem med smarta funktioner

Specter Business Management är ett kraftfullt webbaserat affärssystem för små och medelstora företag. Affärssystemet kan enkelt konfigureras med valbara funktioner för att passa er verksamhets behov. Nu och i framtiden.

Komplett affärssystem för handel

Vårt webbaserade affärssystem stödjer din verksamhet, var och hur du än säljer. Ditt Specter-system byggs upp kring Order/Faktura-funktionen, med tillvalsfunktioner och integrationer som kan effektivisera din verksamhet. Uträtta så mycket som möjligt med så få moment och resurser som möjligt.

Du betalar för de funktioner och antal användare ni behöver. Systemet är skalbart, det är enkelt att utöka eller minska ner på systemet och antal användare vid behov. Läs mer nedan om de funktioner vi erbjuder i Specter Business Management.

Funktioner - Försäljning & CRM

Funktioner - Lager & Inköp

Funktioner - Ekonomi

Molnbaserat och mobilt affärssystem

Specter Business Management är en komplett molnbaserad SaaS-lösning, (Software as a Service) vilket innebär att affärssystemet körs online via Internet. Fungerar på PC, Mac, surfplattor och smartphones. Var som helst i världen, så länge det finns Internet. Ingen installation krävs.

Hjälper ditt företag växa

Det är enkelt att utöka affärssystemet vid behov, både vad gäller t.ex. antal användare, funktioner, lager och fysiska butiker. Att ha en utspridd organisation har tidigare inneburit stora investeringar i komplexa IT-miljöer och behov teknisk expertis. Med Specter får även mindre företag råd att bedriva sin verksamhet på olika orter.

Fokusera på dina affärer

Vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig att driva ditt företag. I hyrtjänsten ingår serverdrift, nya versioner, support och backup. Säkerheten är mycket hög, dina data är i tryggt förvar. Vi sköter det tekniska, du sköter dina affärer!

Färdiga kopplingar till andra system

Webbaserade systemlösningar gör det möjligt att i realtid knyta samman system från olika leverantörer för nyskapande och effektiva lösningar. Vi arbetar tillsammans med marknadsledande partners som Klarna, DIBS och Unifaun m.fl. Kopplingar finns för en mängd e-handelsplattformar som t.ex. Magento, Askås, Jetshop, E37, Wikinggruppen, Vaimo och Textalk.

Surfers Paradise använder Webbaserat affärssystem från Specter AB
Patrik Johansson

Surfers Paradise

Specter Affärssystem ger oss frihet och tillgänglighet oavsett vart vi befinner oss. Integration och samspel med webbshop är idag självklarheter.