enferno - en av våra partner inom e-handel

STORM – en avancerad, modern och skalbar e-handelslösning

Vi är ett innovativt svenskt produktbolag med rötter inom e-handel som erbjuder e-handelsplattformen STORM. Bakom STORM ligger över tio års utveckling av e-handelssystem för både B2C- och B2B-tillämpningar. Resultatet är en komplett plattform för e-handelslösningar, redo att hantera stora affärsvolymer.

STORM är ett perfekt val både för stora och små aktörer som vill växa utan att dra på sig onödiga kostnader. Plattformen har bra stöd för e-handlare som verkar på flera marknader och e-handlare som erbjuder försäljning via både webb och fysiska kanaler. STORM kan enkelt integreras med valfritt CMS och affärssystem, t ex Specter som används av flera av våra kunder.

STORM har idag ett 30-tal implementationer på den nordiska marknaden, och ökar ständigt i popularitet tack vare sin dynamiska licensmodell och omfattande funktionalitet. STORM levereras som en molntjänst för bästa möjliga tillgänglighet och prestanda.

Vårt team består av en grupp erfarna personer som framgångsrikt byggt upp flera e-handelsbolag samt kvalificerade systemutvecklare med lång erfarenhet av plattformsutveckling och systemintegration. Vi erbjuder strategisk affärsutveckling av våra kunders e-handelslösningar och utveckling och förvaltning av dessa i samarbete med våra partners.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om varför företag som Cervera, Mio, Blåkläder och Stor&Liten har valt STORM för att lyckas med sin e-handel.

Enferno - partner till Specter AB

Optimera din prissättning

Vi erbjuder i samarbete med enferno en lösning för att automatisk uppdatera priser utifrån rådande konkurrens på marknaden. Med Specters koppling har du möjlighet att snabbt komma igång och använda enfernos tjänst STORM Competitive Pricing.

Enferno - partner till Specter AB
Kontakta enferno direkt

enferno AB

Lilla Nygatan 1

111 28

Stockholm

www.enferno.se