Framtidens affärssystem är här

Vi erbjuder små och medelstora företag ett webbaserat affärssystem med smarta lösningar. Affärssystemet ger dig fokus på kärnverksamheten och kraft åt dina affärsflöden.

E-handel - Specter AB

Optimera din e-handel med ett smart affärssystem

Enkelt att koppla med webshop
Alltid uppdaterade lagersaldon
Automatiserad bokföring

Marknadens populäraste e-handelslösningar erbjuder kopplingar till vårt affärssystem. Arbeta smartare med leveranser, lager, inköp, kundtjänst och bokföring.

Kassasystem - Specter AB

Kassasystem med stöd för flera butiker och e-handel

Webbaserad butikskassa
För flera butiker och popup
Koppla med webshop

Vårt kassasystem kan användas för en eller flera butiker och enkelt kopplas ihop med din e-handel. Alltid rätt lagersaldon, på alla ställen. Även smidigt för popup-butik.

Lagersystem - Specter AB

Effektiv hantering av order, lager, inköp och fakturering

Avancerad leveranshantering
Inköpsförslag och dropship
Lagervärdering och inventering

Vårt webbaserade affärssystem ger dig en komplett order-, inköp-, faktura- och lagerhantering som låter dig och dina kollegor att sköta allt från ett enda system.

Omnikanal - Specter AB

Omnikanal blir enkelt med rätt affärssystem

Sälj och leverera som du vill
Aktuell information i alla kanaler
Arbeta centralt och lokalt

Med vårt webbaserade affärssystem blir det enkelt och kostnadseffektivt att sälja, ta betalt och leverera hur du vill.

Integrationer - Partners till Specter AB

Integrationer för automatiserade flöden

E-handelsplattformar
Betallösningar
3PL och fraktsystem

Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda unika lösningar som gör det möjligt att sälja, ta betalt, leverera och bokföra utan manuell och tidskrävande hantering.

Ekonomisystem - Specter AB

Minimera bokföringsarbetet och få koll på ekonomin

Ett system för alla transaktioner
Stöd för internationell handel
Resultatenheter och FIFO

Följ upp verksamheten och minimera bokföringsarbetet genom smarta automatiseringar och integrationer, både vid bokföring i egen regi eller outsourcad redovisning.

Support & uppdatering

Fri support via telefon och e-post ingår. Uppdateringar är givetvis kostnadsfria och görs automatiskt.

Webbaserat och mobilt

Ingen installation krävs, har du internetuppkoppling så har du tillgång till ditt affärssystem vart du än är.

Vi sköter din backup

Kontinuerlig backup i säkert förvar. Fokusera på verksamheten och sov gott om natten.

Klart för omnikanal

Sälj enkelt i fysiska butiker, online, via säljare m.m. Specter blir ditt nav för alla affärshändelser.

Webbaserat affärssystem för handel

Specter är en av Sveriges ledande leverantörer av webbaserade affärssystem, ERP (Enterprise Resource Planning) och omnikanalslösningar för e-handlare, butiker och grossister. Över 1500 små och medelstora företag har valt vårt affärssystem och kassasystem för att kunna arbeta smartare i sin dagliga verksamhet.

Hur skulle du vilja jobba?

Vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig att driva ditt företag. Du ska kunna fokusera på din verksamhet, inte på administrationen av den. Vårt webbaserade affärssystem förenklar din administration, minskar dubbelarbete och skapar överblick. Du och dina kollegor har alltid tillgång till samma information, så att ni kan samarbeta effektivt.

Hur skulle du vilja sälja?

Vårt webbaserade affärssystem låter dig sälja som du vill. Sälj i fysiska butiker. Sälj med en eller flera webshoppar. Sälj på mässor med en surfplatta eller mobiltelefon. Sälj till återförsäljare från kontoret eller på kundbesök. Sälj lokalt och internationellt. Alla dina försäljningskanaler har tillgång till samma information.

Hur skulle du vilja sköta ditt lager?

Om du säljer fysiska artiklar har vårt affärssystem funktioner för lagerhantering och inköp, som hjälper dig att enkelt hålla reda på lagersaldon, in- och utleveranser. Om din verksamhet har flera olika lager eller fysiska butiker hanterar systemet det också. Vi har lagt stor vikt vid att skapa ett effektivt flöde för dina in- och utleveranser, där du uträttar mycket med få arbetsmoment.

Ett affärssystem för omnikanal

Koppla din webshop till Specter och sköt hela din verksamhet, e-handel, butiker, säljare och lager, i ett system. Systemet är skalbart, du kan börja med ett mindre system och utöka vid behov. Färdiga integrationer finns mellan Specter och marknadens populäraste e-handelsplattformar, betallösningar, fraktsystem och 3PL-lösningar.

Vill du bli kontaktad av oss?

Specter - webbaserat affärssystem för handel

Molnbaserat ger dig frihet

Specter Business Management är en komplett molnbaserad SaaS-lösning, (Software as a Service) vilket innebär att affärssystemet körs online via Internet.

Ingen installation behövs, du kan arbeta på vilken dator eller surfplatta som helst. Vi sköter drift, säkerhet och backup, så att du kan koncentrera dig på din verksamhet.

Systemet är skalbart, välj vilka funktioner du behöver för att få effektiva affärsflöden i hela verksamheten. Det är enkelt att utöka eller minska systemfunktioner och antal användare vid behov.

Emma Landström - emmamalena.com - Specter AB
Emma Landström

emma & malena

Idag har vi flera fysiska butiker, webbutik samt återförsäljare och då är det viktigt att vi har koll på allting i ett system. Att jobba med Specter har effektiviserat vårt jobb betydligt. Vi kan nu lätt integrera butiker, e-handelslösning, ordrar och lagersaldo på ett smidigt sätt.

Mårten Åkeson, Proteinbolaget - Specter AB
Mårten Åkeson

PROTEINBOLAGET

Det finns flera anledningar till att vi valt Specter som affärssystem. Med en smidig integration mot vår e-handel och WMS har vi kunnat fokusera på tillväxt och lönsamhet och aldrig behövt tänka på att systemen är något som begränsar oss. Specters affärssystem låter oss fokusera på rätt saker.

Mikael Snabb - CAIA
Mikael Snabb

CAIA Cosmetics

Vi sålde över 100.000 produkter under de första tio månaderna. Våra systempartners har stöttat oss till fullo för att få effektiva processer, vilket känns väldigt tryggt inför framtiden. Vi kan varmt rekommendera Specter och deras molnbaserade affärssystem.

Våra partners