Framtidens affärssystem är här

Vi erbjuder små och medelstora företag ett webbaserat affärssystem med smarta lösningar. Affärssystemet ger dig fokus på kärnverksamheten och kraft åt dina affärsflöden.

Lagersystem - Specter AB

Effektiv hantering av order, lager, inköp och fakturering

Avancerad leveranshantering
Inköpsförslag och dropship
Lagervärdering och inventering

Vårt webbaserade affärssystem ger dig en komplett order-, inköp-, faktura- och lagerhantering som låter dig och dina kollegor att sköta allt från ett enda system.

Kassasystem - Specter AB

Kassasystem med stöd för flera butiker och e-handel

Webbaserad butikskassa
Smidigt för flera butiker
Koppla med webshop

Vårt kassasystem kan användas för en eller flera butiker och enkelt kopplas ihop med din e-handel. Alltid rätt lagersaldon, på alla ställen.

E-handel - Specter AB

Optimera din e-handel med ett smart affärssystem

Enkelt att koppla med webshop
Alltid uppdaterade lagersaldon
Automatiserad bokföring

Marknadens populäraste e-handelslösningar erbjuder kopplingar till vårt affärssystem. Arbeta smartare med leveranser, lager, inköp, kundtjänst och bokföring.

Ekonomisystem - Specter AB

Minimera bokföringsarbetet och få koll på ekonomin

Ett system för alla transaktioner
Stöd för internationell handel
Resultatenheter och FIFO

Ett bokföringsprogram skall vara enkelt och minska omständlig administration. Vi vill låta företagare enkelt hålla ordning på sina affärer och koncentrera sig på det man är duktig på.

Omnikanal - Specter AB

Omnikanal blir enkelt med rätt affärssystem

Sälj och leverera som du vill
Aktuell information i alla kanaler
Arbeta centralt och lokalt

Med vårt webbaserade affärssystem blir det enkelt och kostnadseffektivt att sälja, ta betalt och leverera hur du vill.

Integrationer - Specter AB

Integrationer för automatiserade flöden

E-handelsplattformar
Betallösningar
3PL och fraktsystem

Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda unika lösningar som gör det möjligt att sälja, ta betalt, leverera och bokföra utan manuell och tidskrävande hantering.

Support & uppdatering

Fri support via telefon och e-post ingår. Uppdateringar är givetvis kostnadsfria och görs automatiskt.

Webbaserat och mobilt

Ingen installation krävs, har du internetuppkoppling så har du tillgång till ditt affärssystem vart du än är.

Vi sköter din backup

Kontinuerlig backup i säkert förvar. Fokusera på verksamheten och sov gott om natten.

Klart för omnikanal

Sälj enkelt i fysiska butiker, online, via säljare m.m. Specter blir ditt nav för alla affärshändelser.

Webbaserat affärssystem för e-handel, butiker och grossister

Specter är Sveriges ledande leverantör av affärssystem och omnikanalslösningar för mindre och medelstora e-handlare, butiker och grossister. Över 1500 företag har valt vårt webbaserade affärssystem och kassasystem för att kunna arbeta smartare i sin dagliga verksamhet.

Hur skulle du vilja jobba?

Vi vill göra det så smidigt som möjligt för dig att driva ditt företag. Du ska kunna fokusera på din verksamhet, inte på administrationen av den. Vårt webbaserade affärssystem förenklar din administration, minskar dubbelarbete och skapar överblick. Du och dina kollegor har alltid tillgång till samma information, så att ni kan samarbeta effektivt.

Hur skulle du vilja sälja?

Vårt webbaserade affärssystem låter dig sälja som du vill. Sälj i fysiska butiker. Sälj med en eller flera webshoppar. Sälj på mässor med en surfplatta eller mobiltelefon. Sälj till återförsäljare från kontoret eller på kundbesök. Sälj lokalt och internationellt. Alla dina försäljningskanaler har tillgång till samma information.

Hur skulle du vilja sköta ditt lager?

Om du säljer fysiska artiklar har vårt affärssystem funktioner för lagerhantering och inköp, som hjälper dig att enkelt hålla reda på lagersaldon, in- och utleveranser. Om din verksamhet har flera olika lager eller fysiska butiker hanterar systemet det också. Vi har lagt stor vikt vid att skapa ett effektivt flöde för dina in- och utleveranser, där du uträttar mycket med få arbetsmoment.

Ett affärssystem för omnikanal

Koppla din webshop till Specter och sköt hela din verksamhet, e-handel, butiker, säljare och lager, i ett system. Systemet är skalbart, du kan börja med ett mindre system och utöka vid behov. Färdiga integrationer finns mellan Specter och marknadens populäraste e-handelsplattformar, betallösningar, fraktsystem och 3PL-lösningar.

Vill du bli kontaktad av oss?

Specter fungerar på PC, Mac och mobila enheter

Redo för nya affärsmodeller

Att arbeta med ett webbaserat affärssystem låter dig sköta din verksamhet på sätt som varit omöjliga eller väldigt dyra tidigare.

Vi har många kunder som använder vårt affärssystem som en verktygslåda för att snickra ihop en affärsprocess som passar just dem. Hur skulle du vilja jobba?

Sliqhaq använder Webbaserat affärssystem från Specter AB
Gustav Burman

Sliqhaq

Vi har under året genomfört effektiviseringar av vårt lager och orderflöde och är nöjda med hur det arbetet har flutit på tillsammans med Specter. Särskilt när det gäller direktsortering av kundordrar på plockvagnarna.

Emma Landström - emmamalena.com - Specter AB
Emma Landström

emmamalena.com

Idag har vi tre fysiska butiker, webbutik samt återförsäljare och då är det viktigt att vi har koll på allting i ett system. Att jobba med Specter har effektiviserat vårt jobb betydligt. Vi kan nu lätt integrera butiker, e-handelslösning, ordrar och lagersaldo på ett smidigt sätt.

Sekelskifte använder webbaserat affärssystem från Specter AB
Adriano Pizzignacco

Sekelskifte

Det är väldigt smidigt att ha allt samlat i ett system och att alla våra kringsystem och betallösningar pekar in till Specter. Att systemet är helt internetbaserat är kanon!

Våra partners